Днес преди обяд ще е слънчево, но по-късно през деня на

...
Днес преди обяд ще е слънчево, но по-късно през деня на
Коментари Харесай

До 25 градуса днес, в планините може да превали

Днес преди обяд ще е слънчево, само че по-късно денем на обособени места облачността краткотрайно ще се усили. Главно в планинските региони, ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици.

Ще духа слаб, в Дунавската низина - до сдържан северозападен вятър. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, оптималните - сред 20 и 25 градуса. Вечерта и през нощта против петък вятърът в източните региони ще се ориентира от север-североизток, ще се усили и с него ще стартира да нахлува относително студен въздух. Превалявания ще има на повече места, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

По Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд облачността ще се усили, само че денем вероятността за превалявания е дребна. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 18-20 градуса. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала. 

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че по-късно денем облачността ще се усили и ще е по-често забележителна. На места, основно в масивите в западната половина на страната, ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР